Eurom Electric & A SRL este o firma autorizata ANRE, abilitata ENEL si certificata ISO 9001, cu capital integral privat romanesc fondata in August 2008. Dispunem de un personal matur si bine pregatit care este mereu la curent cu cele mai noi tehnici materiale si de executie pentru instalatiile electrice si pentru masuratorile PRAM.

Resursa principala a societatii o constituie capacitatea profesionala a oamenilor sai, care poseda cunostintele teoretice si experienta practica necesare realizarii lucrarilor de executie si reparatie a instalatiilor electrice, precum si a verificarilor PRAM. Unul dintre principalele noastre scopuri este asigurarea calitatii, la preturi cat mai accessible, astfel incat raportul calitate/pret sa fie maxim si fiecare client sa fie multumit de lucrarea solicitata.

Toate echipamentele si componentele utilizate in Masuratorile P.R.A.M si in instalatiile electrice vor fi prezentate beneficiarului iar alegerea va fi luata de comun acord. Avem parteneriate cu distribuitori de echipamente pentru a obtine preturile cele mai bune pentru materiale.

Pentru lucrarile pe care le executam ne asumam resposabilitatea maxima, respectand toate normativele in vigoare. Obiectivul nostru este ca lucrarile noastre sa proteje clientul, consumatorii acestuia si instalatia in intregul ei.

Numarul mare de clienti, peste 1000, si cele peste 3000 de lucrari realizate, cu care ne mandrim de la infiintare si pana in prezent, ne determina sa ne imbunatatim serviciile continuu.