Verificari PRAM
Masuratori PRAM
Legislatia prevede ca instalatiile electrice sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta este necesar sa fie verificate si testate periodic de catre firme autorizate in domeniu. Masuratorile PRAM cuprind o serie de verificari precum: rezistenta de izolatie, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, curentul de scurt circuit, impedanta de bucla, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie.

Mai Mult

Reparatii instalatii electrice
Executie si Reparatii
Orice interventie asupra instalatiei electrice, iti pune viata in pericol prin riscul marit de electrocutare, de aceea este recomandat sa apelezi la un electrician autorizat. Echipa noastra monteaza si executa reparatii sau modificari la instalatii si tablouri electrice din apartamente, vile sau spatii comerciale. Executiile si reparatiile majore la instalatia electrica sunt realizate pe baza de contract iar personalul implicat este autorizat ANRE.

Mai mult

Mentenanta instalatii electrice
Mentenanta Instalatii Electrice
Realizam lucrari de mentenanta la instalatiile electrice pe baza unui contract lunar, bilunar sau trimestrial. Prin intretinerea instalatiilor electrice se urmareste ca acestea sa functioneze corect conform normativelor tehnice si sa corespunda STAS-urilor. Printre operatiunile de mentenenata mentionam: lucrari periodice de tip revizii tehnice (verificari, reglaje, masuratori, incercari), lucrari de mentenanta preventiva (repararea planificata a componentelor uzate) etc.

Mai mult